web-wim-6416kl

Mijn naam is Wim Stoorvogel en ben geboren in Harderwijk. Bijna 25 jaar geleden ben ik begonnen met het adviseren van mensen en bedrijven om meer doelmatig te werken.

VERDIEPING
Tijdens dit proces ben ik mij in de loop van de jaren steeds meer gaan verdiepen.
Dit door de opleiding Personeel & Organisatie in Deventer en mijn master op het gebied van Strategie op de Universiteit van Amsterdam te behalen.

BINNEN BEGINNEN
Een vervolgstap in mijn ontwikkeling is in 2004 het opzetten van mijn eigen bedrijf: ‘BinnenBeginnen(BB)’ geweest. Gedurende de afgelopen jaren heb ik mij binnen de sectoren: woningcorporaties, zorg en gemeenten bezig gehouden met P&O, werken met competenties, assessments, reïntegratie, verandertrajecten, coaching, training en schuldhulpverlening. Gedurende 2008, 2009 en 2010 heb ik ook de opleiding Innerlijk Kind gevolgd, zodat ik ook meer kan inspelen op de sociaal-emotionele-psychische problemen. Door deze ervaringen en mijn eigen ontwikkeling ben ik mezelf steeds meer gaan zien als maatschappelijk ondernemer en merk en voel dat ik voortdurend mijn hart volg. De laatste jaren heb ik als consulent schuldhulpverlener bij verschillende gemeenten gewerkt en ben daar de problemen van de cliënten in de praktijk gaan ervaren. Dit heeft mij doen besluiten om mijn hulp(dienst)verlening te gaan toeleggen op financiële hulpverlening, budgetbeheer, budgetbegeleiding en bewindvoering.

Het is altijd het juiste moment om de juiste dingen te doen.