Wij stellen ons graag even aan je voor

Wij zijn Wim Stoorvogel en Diana Stoorvogel-Jonker, echtpaar en daarnaast partners bij BinnenBeginnen Financiële Hulpverlening VOF. Wim is een rasechte Harderwijker en Diana is geboren in Muiden. Beiden zijn wij eigenaar/directeur van BinnenBeginnen, een bedrijf met een maatschappelijk karakter, al ruim 12 jaar actief op het gebied van Financiële Hulpverlening.

Beiden hebben we een 4-jarige opleiding gevolgd op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, zodat wij ook meer kunnen inspelen op de sociaal-emotionele-psychische problemen. Wim volgde de opleiding Innerlijk Kind en Diana de opleiding bij Mens & Intuïtie. Door deze ervaringen en onze eigen ontwikkeling zijn we ons zelf steeds meer gaan zien als maatschappelijk ondernemers; gevoelsmensen die veelal hun hart volgen. We hebben beiden een HBO-opleiding en ruime ervaring met onze doelgroep en ons werkterrein.

Wat bieden wij?
Soms zijn mensen niet goed in staat, als gevolg van een geestelijke of lichamelijke toestand of andere omstandigheden, hun financiële belangen te behartigen. Een beschermingsbewindvoerder biedt hierin hulp. Beschermingsbewindvoering geeft rust. Het biedt je de kans om jouw financiële situatie op orde te krijgen, en daarmee ook een belangrijk deel van je leven. Deze maatregel is bedoeld als bescherming van de betrokkene en zijn/haar vermogen.

Soms zijn mensen niet goed in staat, als gevolg van een geestelijke of lichamelijke toestand, hun niet- financiële belangen te behartigen. Een mentor beslist dan in overleg met de betrokkene over zijn/haar persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

In sommige situaties kan iemand zowel op financieel gebied als op niet-financieel gebied niet voor zichzelf zorgen. Dan biedt een curator uitkomst. De rechter spreekt dit alleen uit als de lichtere beschermingsmaatregelen van bewind en/of mentorschap onvoldoende zijn.

Wim is professioneel mentor/curator en Diana is professioneel Bewindvoerder, beiden benoemd door de Rechtbank.  Op deze manier vullen wij elkaar goed aan en uit ervaring blijkt dat deze verdeling voor onze cliënten als heel plezierig wordt ervaren.

Je bent bij ons in vertrouwde handen en reiken jou graag de hand.

Het is altijd het juiste moment om de juiste dingen te doen.

Bewindvoering Harderwijk , Bewindvoering voor mensen met een verstandelijke beperking, Curatele verstandelijke beperking, Bewindvoering Harderwijk.